Velkommen

Du skal være logget ind for at læse historier.

Log ind her eller kontakt os for at anmode om adgang.

Online trivselshistorier til indskolingen & mellemtrinet.

En trivselshistorie er en online lydfortælling på ca. 4-5 minutter, der kickstarter eleverne til at turde tale om svære følelser som ensomhed, det at sige nej, mobiler, ny i klassen, sprog og meget mere.

Efter historien er der samtalekort, som underviseren kan benytte til at facilitere en efterfølgende samtale. Udover at historierne føder samtaler, så skaber de også et fælles sprog og en fælles referenceramme, som kan bruges i fremtidige konflikter til at skabe en samlet forståelse.

Produktet er testet på otte forskellige skoler kun med positiv feedback – se et par af tilbagemeldingerne nedenfor. Derudover har professor, dr. phil Per Schultz Jørgensen testet det – hans udtalelse kan ligeledes læses nedenfor.

De bedste hilsner

Frida Paustian og Thomas Milton

Act-on-it.dk

Mobil 28402890
Mail: info@act-on-it.dk

 

Udtalelser

”Act-on-its online trivselshistorier har en god fortælleteknik og er giver et godt afsæt til en god dialog i klassen. Teknikken fungerer nemt og fint”.

Lærer Remi, Gladsaxe skole

 

”Act-on-its online trivselshistorier er et godt og konkret værktøj for en få en samtale og gør det nemmer for eleverne at sætte ord på følelser”.

Lærer Sofie, Gladsaxe skole

 

“Vi er glade for Act-on-its online historier, som har givet anledning til nogle gode samtaler i klassen. Samtidig er det tidsbesparende og inspirerende at emner om trivsel ligger samlet samme sted. Det gør det let at sætte fokus på trivsel i hverdagen.”

Akt. Mette, Enghavegårdskolen

 

Act-on-its online trivselshistorier er en rigtig god og spændende tilgang, som kan styrke børns indre målestok – og styrke deres livsduelighed”

Per Schultz Jørgensen

Professor dr. phil