‘Det perfekte Liv’ et Act om MENTAL Sundhed & Trivsel

Et ACT er fyldt med TV show,  casestories fra den virkelige verden, samtaler, konkrete redskaber og meget mere.

Formålet er at få samtalen i gang om de unges mentale sundhed – sammen med de unge.

I dette ACT sætter vi fokus på, at livet er helt og aldeles uperfekt.

Vi skal tale om, hvordan livet i virkeligheden er og sammen finde vejen til, hvordan vi kan øve os i at rumme og acceptere svære følelser, fordi de er en hel naturlig del af livet. Heldigvis.

Higen efter det perfekte liv påvirker mange unges (og voksnes) tiltro til at kunne træffe gode valg. Det at træffe valg, store som små, bliver frygtindgydende, fordi tanken om at vælge forkert, kan forekomme skæbnesvangert.

Vi ønsker med  ‘Det Perfekte liv – et ACT om Mental sundhed & trivsel’ at skabe en samtale med de unge om at træffe valg og om det skønne, krævende, udfordrende og helt i gennem uperfekte liv.

Publikum bliver publikum i det NYE  show ‘Det perfekte liv’ hvor alt pludselig falder sammen for vores vært. Sammen smider vi ‘facaden’ og løser de udfordringer livet byder på – på ondt & godt.

‘Det perfekte liv’ et ACT om Mental sundhed indeholder

Konkrete ‘værktøjer’ til at leve lidt i medgang & modgang.

Sammen se vi på, hvor mange muligheder det uperfekte liv kan tilbyde (og hvor få muligheder illusionen om det perfekte liv giver)

Vi skal sammen løse Dilemmaer fra de unge, som vi, i fællesskab med publikum, skal tale om på vanlig Act-on-it vis

Vi skal tale om emner som ensomhed (social ensomhed) – om at lave fejl – mobil/skærmvaner & præstationsangst … og så har vi konkrete redskaber til at komme i gang med at træne vores mentale sundhed & trivsel hver dag, præcis på samme måde, som vi træner vores fysiske sundhed.

Det ‘perfekte’ liv medvirker: Psykolog Maja Vain Gilbert & Performance Psykolog Melissa Elveberg & Hjerneforsker Jesper Tobias Andreasen samt vores vært skuespiller Thomas Milton

 

PODCAST til opfølgning af vores ACT om Mental sundhed

Det Perfekte Liv …. findes jo ikke. Og hele ideen om det perfekte skaber alverdens dårlig mental trivsel.

Det vil vi bidrage til at gøre noget ved.

De tre podcasts er en opfølgning på Act-on-its foredrag Det Perfekte Liv – og i hver podcast vil en klog gæst komme med konkrete råd til, hvordan vi kan leve et mere uperfekt liv, der rummer både præstationsangst, ensomhed, glæde, sorg, tvivl, mindreværd, passion, vildskab og alt mulig andet.
GOD fornøjelse.

 

‘Det perfekte liv’ – et ACT om mental sundhed er blevet til med støtte fra :