Frida Paustian

Frida Paustian

Frida Paustian er uddannet journalist fra Danmarks journalisthøjskole og har arbejdet i mediebranchen i de sidste 20 år. Hun har 10 års erfaring med reklame - og spillefilm, hvor hun blandt andet har lavet manuskriptresearch til mange af Per Fly og Annette K. Olesens film. Derudover har hun en baggrund som skribent, redaktør og digitalredaktør på off-og onlinemagasiner. Frida har skrevet følgende ACTs : don´t smoke, D:R:U:G:S, og @kohol.

Thomas Milton

Thomas Milton

Thomas Milton er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater og har arbejdet med teater i de seneste 25 år. Han startede i 1990 med eget stand-up show på Café Dins og har siden været skuespiller på utallige scener i Danmark fra Det Kgl. Teater til Café Teatret. Thomas Milton debuterede som instruktør i 2002 og har siden 2006 været en fast del af Rumlerikkerne, der kommunikerer sundhed til børn i alderen 3-10 år. I 2014 startede han Act on it der med historie fortælling - fakta og fiktion - er med til at få budskaber ud til det relevante publikum. Thomas medvirker i Don´t smoke , D:R:U:G:S og @lkohol.

Kim Dambæk

Kim Dambæk

er opvokset i Sydamerika, Fjernøsten og Europa, han er student fra Herlufsholm Kostskole og uddannet sceneinstruktør fra Drama Centre, London. Kim har mange års erfaring med produktioner af drama og opera ved nationalteatre og scener i Danmark, Norge, Sverige, England, Irland og Skotland. Han har iscenesat prisvindende forestillinger og arbejder også som dokumentar filminstruktør og underviser ved teaterskoler. Kim er desuden uddannet psykoterapeut fra Vedfelt Instituttet og elsker at forske i grænserne for teatrets kunst med samfundets sociale liv, som fx med Act On It. Han er tidligere formand for Foreningen af Danske Sceneinstruktører.