ACT om @lkohol

@lkohol
Niels, der er far til Line, mener at alkoholpolitik er noget pjat. Derfor er han mødt op til forældremødet for liiiige at fortælle hans syn på sagen. Men som fortællingen skrider frem sker der noget, der for alvor ændre Niels.

Formålet med @lkohol er at skabe et fælles vidensniveau om alkohol og unge, således at den efterfølgende debat bliver løftet og læner sig om af videnskabelig fakta.

@lkohol er et kick- off til et fælles forældremøde, hvor der skal debatteres fælles alkoholpolitik.

Målgruppen er elever i udskolingen samt deres forældre.

@lkohol varer 35 minutter og er tænkt som et foredrag og kan opføres hvor som helst på en skole, en biograf, et teater, et fælles/klasselokale mm.
Kontakt os for nærmere information

I @lkohol medvirker alkoholforsker, Ph.d. Pernille Bendtsen fra Vidensråd for forebyggelse og rektor Eva Krarup Steensen, samt fakta fra Sundhedsstyrelsen.

@lkohol er skrevet af journalist og manuskriptforfatter Frida Paustian, instrueret af Kim Dambæk og på scenen ses Thomas Milton.

@lkohol havde premiere marts 2017 og er lavet i samarbejde med Gladsaxe kommune.

 

Udtagelser fra publikum

Anne Katrine – Faglig leder/Søborg skole
-Det her oplæg om alkohol, det skiller sig markant ud ved ikke at være en løftet pegefinger og det gør at den dialog der bliver børn, forældre og skole i mellem
efterfølgende. Den bliver mere reflekteret.

Far i 8.klasse /Virum skole

-Tak fordi du ikke havde en kedelig powerpoint med statistik og målinger.  Du ændrede min holdning til alkohol & unge –

 

interesseret i teaterforedraget

Er du interesseret i teaterforedraget eller høre mere om mulighederne for, hvordan teaterforedraget kan implementeres i undervisningen, så kontakt os

 


Se presseomtale her

Pressemateriale

Find det her