Jeg vil fortælle jer en historie – min historie”

sådan starter teaterstykket ‘Alle har et valg?’ som handler om to tvillingebrødre Mads & Jakob der er tæt forbundet – de har begge samme opvækst – de har begge samme forudsætninger. Indtil den ene træffer et dramatisk valg der desværre ændre deres liv for altid.

To brødre – et valg.

(#lyd – dør to lukker)

Fuck hvad har jeg gang i , jeg kan ikke huske en skid. Hvordan jeg kan undskylde. Mads. Min bror. Den dag beslutter jeg , at det skal være slut. 

Jeg vil vende tilbage til en normal hverdag, og gøre alt godt igen.

‘Alle har et valg?’ er bygget op som en livshistorie  – Det er teater i sin rå fortællerform.

Der er ormer der kravler på min krop….

Ormene bliver til slanger….

Der er folk der er levende begravede, hvis arme griber ud efter mine ben… 

De griner ad mig alle sammen – taler til mig.